LIGA I. FC Vaslui – CFR Cluj 4-0. Se clatină scaunul antrenorului Mircea Rednic

Data publicării:
5200090895f9cffd64000000

Rămasă fără antrenor după plecarea lui Ilie Stan, FC Vaslui a fost condusă de pe bancă de secundul Ionuţ Moşteanu. Absenţa tehnicianului principal nu i-a afectat însă pe vasluieni, care au rezolvat meciul în doar o jumătate de oră de joc.

Celeban (min. 4), Antal (min. 6 şi 25) şi Caue (min. 33 ), au perforat de patru ori poarta lui Stăncioiu, lăsându-i fără replică pe clujeni.

Din minutul 67, FC Vaslui a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Mike Temwanjera a fost eliminat pentru un fault la Obiora.

Egalitatea numerică s-a restabilit după 10 minute, Ogbu fiind eliminat pentru un fault asupra lui Nuno Viveiros.

Au jucat echipele:

FC Vaslui: Cerniauskas - Viveiros, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue, Wilk (Sburlea '75) - Antal (Buhăescu '85), Lovrecici, Sânmărtean (Popovici '70) - Temwanjera. Antrenor: Ionuţ Moşteanu

CFR Cluj: Stăncioiu - Velayos, Cadu, Piccolo, Sepsi (Ogbu '36) - Maah (Hora '71), Obiora, Djokovici (Batin '46), Camora - Rui Pedro, Tade. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Sânmărtean '21, Antal '62 / Maah '27, Obiora '35, Rui Pedro '41

Cartonaşe roşii: Temwanjera '67 / Ogbu '77

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Vasile Marinescu şi Octavian Şovre. Rezervă a fost George Găman.

Antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic nu şi-a condus echipa de pe bancă, locul său fiind luat de secundul Alin Minteuan.

După meci, Rednic a declarat: "Nu e vorba că mi-au lipsit jucători, cei care sunt aici de ce sunt? Au arătat că nici nu merită să fie în lotul CFR-ului şi nici nu o să mai fie. Nu discutăm acum de postul meu, vorbim după etapa viitoare".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri