LIGA I. Steaua - FC Brașov 4-0, rezultat final

Data publicării:
steaua-1

Steliştii au început meciul în forţă şi au deschis rapid scorul prin Raul Rusescu, din pasa tânărului Gabi Iancu, în minutul 2. A fost al 21-lea gol al atacantului stelist, care a ajuns şi la cifra de 50 de reuşite pe prima scenă. Peste cinci minute doar, Steaua a urcat scorul la 2-0 cu cornerul lui Alex Bourceanu şi lovitura de cap necruţătoare a lui Lukasz Szukala.

Intrat în teren încă din prima repriză în locul lui Rusescu, Stefan Nikolic a fost şi el aproape de gol la centrarea lui Iasmin Latovlevic. A fost apoi rândul lui Gabi Iancu să rateze în minutul 29, cu o reluare spectaculoasă.

După pauză, Stefan Nikolici a făcut 3-0 în minutul 57, la centrarea perfectă a macedoneanului Daniel Georgievski. FC Braşov a replicat abia la jumătatea reprizei secunde, atunci când mingea trimisă de Georgian Păun s-a oprit în transversala porţii lui Ciprian Tătăruşanu.

Până la final însă, Steaua a mai marcat o dată, după o acţiune individuală de toată frumuseţea a lui Cristi Tănase, finalizată de Adi Popa.

A urmat o festivitate grandioasă, prezentată de managerul Mihai Stoica, în care jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au primit trofeul rezervat echipei campioane.

Meciul a fost transmis de Digi Sport 1.

Raul Rusescu a sperat şi el să atingă cifra magică din acest sezon, 24. Golgeterul Ligii I avea 20 de goluri înaintea meciului cu FC Brașov. A marcat şi el, dar a ratat obiectivul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri