LIGA I. Steaua – FC Vaslui 1-0. A șasea victorie la rând pentru roș-albaștri

Data publicării:
1803 20steaua 20vaslui-55369

Steaua continuă nestingherită marșul spre un nou titlu de campioană. În fața a 12.000, roș-albaștrii au obținut a șasea victorie consecutivă în campionat și conduc detașat în clasament, menținându-se la 12 puncte distanță de următoarea clasată, Astra Giurgiu.

Ultima oară când elevii lui Laurențiu Reghecampf au părăsind terenul învinși a fost pe 26 noiembrie, când au cedat cu 3-1 pe terenul lui FC Brașov.

Unicul gol al partidei de aseară a fost în minutul 45, de Chipciu, la capătul unui contraatac în trei, la care au mai participat Tatu și Iancu.

În minutul 83, Milanov (FC Vaslui) a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul oaspeților, Viorel Hizo, suspendat pentru acest meci, a comunicat cu asistenţii săi de pe banca tehnică prin telefon.

Au jucat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu (Prepeliţă '77), Filip - Ad. Popa, Iancu (Rusescu '46), Chipciu - Tatu (Pintilii '64). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Vaslui: Cerniauskas - Celeban, Cordoş, Varela, Milanov - R. Costin, Jumisse - Antal (Charalambous '85), Caue (Temwanjera '65), N. Stanciu (Tendeng '65) - Buhăescu. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonaşe galbene: Gardoş '36, Rusescu '48 / Milanov '6, '83, Cordoş '11, Buhăescu '85, Temwanjera '88

Cartonaş roşu: Milanov '83

Meciul a fost arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak, ajutat la cele două linii de Erik Weiss şi Tomas Mokos.

La partidă au asistat circa 12.000 de spectatori.

Hizo se gândește la retragere

Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat că victoria din acest meci este foarte importantă, mai ales că echipa a trecut printr-o perioadă grea.


"A fost o perioadă grea, dar important este că am câştigat. Chiar dacă sistemul pe care noi îl jucăm este previzibil, însă aşa am câştigat toate meciurile. Noi nu ne schimbăm tactica în funcţie de adversar. Totuşi, în repriza a doua am trecut la un sistem 4-1-4-1, pentru ca mijlocaşii să recupereze mai repede mingea, să-i blocheze pe vasluieni şi să ajungem mai repede la poartă", a declarat Reghecampf.

Antrenorul formației FC Vaslui, Viorel Hizo, a spus că se gândeşte să renunţe la funcţie, pentru că echipa nu mai este aceeaşi de acum câţiva ani. „Ne-au plecat mulţi jucători şi s-a văzut şi lipsa lui Sânmărtean. Contează foarte mult că domnul Porumboiu nu a mai venit pe la echipă. Nu-l văd ajungând la Rapid", a spus Hizo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri