Oficial | Răzvan Marin a semnat un contract cu Standard Liege

Data publicării:
marin

Mijlocaşul Răzvan Marin a semnat un contract cu Standard Liege, după ce clubul belgian şi FC Viitorul au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului român.

marin

Născut la 23 mai 1996, la Timişoara, Răzvan şi-a început cariera profesionistă la 17 ani, la FC Viitorul, unde a disputat 88 de meciuri şi a marcat 13 goluri.

El are patru selecţii în naţionala României, pentru care a marcat un gol.

FC Viitorul a anunţat transferul lui Marin pe site-ul oficial: „Cluburile FC Viitorul şi Standard Liege au oficializat transferul lui Răzvan Marin. După şase ani şi jumătate petrecuţi în Academia Hagi şi la FC Viitorul, Răzvan Marin a devenit definitiv jucătorul formaţiei belgiene. Academia Hagi şi FC Viitorul îi mulţumesc lui Răzvan Marin pentru colaborare şi îi urează în continuare mult succes în carieră.

Răzvan Marin va evolua la Standard cu numărul 18.

2,5 milioane de euro va primi FC Viitorul pentru transferul mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

„Bine ai venit, este mesajul postat de belgieni pe pagina de Twitter și pe site-ul oficial al clubului, acolo unde a vorbit și directorul general Olivier Renard.

„Răzvan Marin este un tânăr foarte talentat și promițător. Multe cluburi europene de top și-au arătat deja interesul pentru el, însă Răzvan a fost atras de proiectul nostru și e convins că Standard Liege e cea mai bună alegere pe care o putea face și e clubul care îl poate ajuta să facă un pas în față în carieră. E foarte încântat că a ajuns la clubul nostru și e gata să ajute echipa să-și îndelpinească obiectivele, a declarat Olivier Renard, directorul sportiv al celor de la Standard Liege.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri