Primul mesaj al lui Gabi Balint, după infarct: „Gata. A trecut. Sunt ca nou”

Data actualizării: Data publicării:
Gavril Balint
Foto: Agerpres

Gabi Balint, fotbalistul de legendă care a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, spune că se simte bine, după ce săptămâna trecută a suferit un infarct. De asemenea, el îi critică pe cei care vorbeau deja despre el la trecut.

Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere”, a scris Balint pe Facebook.

Totuși, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a cîștigat... Brrr... Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins”, a continuat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo”, a mai scris el.

Fostul internaţional a suferit un infarct în cursul zilei de sâmbătă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Institutul CC Iliescu de la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri