România a început cu stângul campania de calificare la CM 2018

Data actualizării: Data publicării:
stanciu penalti ratat

România a fost la 11 metri de prima victorie din preliminariile mondiale. Stanciu a ratat un penalti în prelungiri şi tricolorii au făcut doar unu la unu cu Muntenegru.

stanciu penalti ratat

Start cu stângul pentru tricolori în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia - la debutul lui Christoph Daum pe bancă, România n-a reuşit să învingă Muntenegru.

Primele emoţii au venit pe un contraatac al oaspeţilor, rezolvat însă de ieşirea lui Pantilimon.

Săpunaru a trimis tare în plasa laterală înainte de cea mai clară ocazie a tricolorilor - portarul Bozovic a respins şutul lui Florin Andone, la mijlocul primei reprize.

În partea secundă, Nicuşor Stanciu i-a ameninţat şi el pe muntenegreni din lovitură liberă. Apoi, Moţi şi Bogdan Stancu au prelungit după un corner, dar Bicfalvi n-a ajuns la minge şi a fost schimbat imediat cu Adi Popa.

Mutarea noului selecţioner a dat roade şi mijlocaşul Stelei a deschis scorul din pasa lui Nicuşor Stanciu.

Două minute a durat avantajul tricolorilor - Jovetic a egalat în urma unei faze fixe.

Victoria putea veni în ultimul minut de prelungiri - nou intratul Keşeru a scos un penalti, dar Nicuşor Stanciu n-a nimerit poarta şi România - Muntenegru s-a încheiat 1-1.

Este foarte greu, îmi cer scuze colegilor și tuturor românilor pentru penaltiul ratat”, a spus Nicușor Stanciu.

Nu sunt complet mulţumit pentru că am avut şansa să câştigăm acest meci. Pot să spun doar că echipa a făcut o treabă bună, mai puţin rezultatul”, a declarat Christoph Daum, selecţionerul României.

Pentru tricolori urmează deplasarea din Armenia, pe 8 octombrie. În celelalte două meciuri ale grupei, Danemarca a învins Armenia cu 1-0, iar Kazahstan a remizat acasă cu Polonia, scor 2-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri