Stadionul Dinamo ar putea ieşi din programul de modernizare pentru EURO 2020

Data publicării:
dinamo stadion

Stadionul Dinamo ar putea fi înlocuit cu o altă arenă care să fie inclusă în programul de modernizare efectuată de Compania Naţională de Investiţii, în perspectiva organizării meciurilor de la EURO 2020, din cauza unor probleme legate de dreptul de proprietate.

dinamo stadion

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, luni, că stadionul nu poate trece în proprietatea CNI pentru a începe lucrările din cauza faptului că există mai mulţi proprietari.

“Procedura a intrat în linie dreaptă de câteva luni bune în ceea ce priveşte trei stadioane, Arcul de Triumf, Steaua şi Rapid. Dificultăţi mari întâmpinăm la Dinamo. E o situaţie extrem de complicată în ceea ce înseamnă dreptul de proprietate, am rămas miraţi că unul e proprietar pe o tribună, altul pe pista de atletism, altul a investit o grămadă de bani acolo, bani care nu se văd, deci o situaţie extrem de complicată. Aşteptăm reacţii, altfel va trebui să găsim o altă variantă. Aşteptăm să epuizăm toate soluţiile, altfel Dinamo nu ar mai fi avut nicio şansă să intre în acest program guvernamental de investiţie. Nu avem o situaţie clară în ceea ce priveşte dreptul de proprietate. În momentul în care Compania Naţională de Investiţii face o investiţie într-un stadion, acel stadion trebuie să treacă sub Compania Naţională de Investiţii. Ai nevoie ca o opersoană, un reprezentant al unei persoane juridice să facă acest lucru. În moemntul de faţă nu ai o persoană care îşi poate asuma această responsabilitate”, a declarat Burleanu.

După desemnarea Bucureştiului drept una dintre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European din 2020, România s-a angajat să modernizeze patru arene din Bucureşti, Dinamo, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, pe care ar urma să aibă loc antrenamentele echipelor vizitatoare.

Sursa News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri