Supercupa Argentinei la fotbal va avea loc la Abu Dhabi

Data publicării:
faza de joc dintr-un meci racing - boca
Boca Juniors va primi replica lui Racing Club. Foto: Profimedia

Supercupa Argentinei va avea loc pentru prima dată în afara ţării, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, pe 20 ianuarie, când Boca Juniors va primi replica lui Racing Club, a anunţat joi federaţia de fotbal de la Buenos Aires (AFA), transmite Reuters.

AFA şi Consiliul Sportului din Abu Dhabi (ADSC) au semnat în iunie 2022 un parteneriat pe patru ani în vederea organizării unor evenimente fotbalistice în cele două ţări.

„După prima experienţă de succes de la ultimul meci amical al Argentinei cu echipa naţională a Emiratelor Arabe Unite chiar înainte de startul Cupei Mondiale, ADSC şi AFA şi-au continuat planurile de a consolida legăturile fotbalistice şi sportive cu organizarea finalei ediţiei din 2022 a Supercupei Argentinei, care va avea loc vineri, 20 ianuarie 2023”, a indicat joi AFA într-un comunicat citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Boca Juniors a câştigat în octombrie campionatul Argentinei, în timp ce Racing Club a cucerit în noiembrie Trofeul Campionilor al Ligii Profesioniste.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri