Surpriză pentru un francez. Un fotbalist din Ligue 1 i-a plătit plinul de benzină

Data publicării:
ROME, ITALY - FEBRUARY 14: Wissam Ben Yedder of Sevilla celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Europa League Round of 32 first leg match between SS Lazio and Sevilla at Stadio Olimpico on February 14, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
Foto: arhivă GettyImages

Wissam Ben Yedder, fotbalistul echipei franceze AS Monaco, a făcut un gest deosebit, plătindu-i plinul unei persoane care nu a putut achita la benzinărie din cauza unei probleme cu cardul bancar, relatează Mediafax citând informează L'Equipe.

Văzându-l în dificultate pe șofer, Ben Yedder a achitat suma respectivă cu cardul său, iar gestul său a fost povestit pe rețelele de socializare.

„Când colegul tău are probleme într-o benzinărie cu cardul, iar Wissam Ben Yedder ajunge și îți plătește benzina cu banii lui. Asta este clasă internațională”, a scris persoana implicată, atașând și o fotografie făcută cu jucătorul în benzinărie.

Wissam Ben Yeddder (29 de ani) este un internațional francez, care evoluează în prezent la AS Monaco. El a mai jucat pentru Toulouse și Sevilla, transferul la formația monegască realizându-se în vara anului trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri