FOTO | Klaus Iohannis, alături de Cosmin Contra și Leonard Doroftei, la Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
iohannis doroftei contra

Klaus Iohannis a făcut vineri, 17 mai, o vizită oficială la Timișoara. În orașul de pe Bega, președintele a vizitat mai multe obiective, printre care Memorialul Revoluției și Universitatea de Vest din Timișoara, dar și Universitatea Politehnica.

La recepția de vineri seară, organizată de Universitatea de Vest Timișoara pentru aniversrea a 75 de ani de la înființare, Klaus Iohannis s-a înâlnit și cu doi oameni importanți din sportul românesc – Cosmin Contra, selecționerul echipei de fotbal a României și Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA la categoria semiușoară. Cu această ocazie, cei trei au ținut să facă împreună o fotografie.

Iohannis a vorbit, vineri, la dezbaterea pe teme de educaţie care a avut loc în Aula Magna „Ioan Curea” a Universităţii de Vest Timişoara despre integrarea cu succes a tinerilor pe piaţa muncii, aflată într-o continuă schimbare. De asemenea, președintele a abordat problema proiectului „România Educată”, dar şi chestiunea plagiatelor care sunt în continuare acceptate în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri