Fotografia făcută publică de Pele, de Crăciun, la câteva zile după externarea din spital

Data actualizării: Data publicării:
'Pele este singurul jucător de fotbal din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale. Foto: Profimedia Images
Pele este singurul jucător de fotbal din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970). Foto: Profimedia Images

Pele, legenda fotbalului brazilian, a apărut zâmbitor într-o fotografie de Crăciun publicată sâmbătă pe Twitter, la câteva zile după externarea sa din spitalul în care a urmat o chimioterapie pentru cancer de colon.

"Astăzi, sper să aveţi momente de iubire, pace şi unire, la fel ca mine. Crăciun fericit, prieteni", a scris fostul fotbalist, în vârstă de 81 ani. În imagine el apare  alături de soţia sa, Marcia Aoki, în faţa unui brad înconjurat de cadouri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Presa locală a scris că Pele şi-a petrecut Crăciunul la locuinţa sa din Guarauja, în statul Sao Paulo.

Pele a anunţat în 9 decembrie că a fost internat pentru ultima fază a tratamentului cu chimioterapie. A părăsit spitalul în 23 decembrie.

Pele a fost operat în 4 septembrie pentru o tumoră "suspectă" la colon, descoperită în urma unui control medical de rutină. Fostul decar al Selecao s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, fiind spitalizat de mai multe ori. El fusese internat ultima oară în aprilie 2019, la Paris, în urma unei infecţii urinare severe. După reîntoarcerea în Brazilia, Pele a fost supus unei intervenţii chirurgicale din cauza unei pietre la rinichi.

Singurul fotbalist din istorie care a câştigat Cupa Mondială de trei ori (1958, 1962, 1970), Pele a marcat 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri, fiind considerat de mulţi specialişti cel mai bun jucător din istorie.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri