Luptătorul rus de MMA Aleksandr Pisarev a murit la 33 de ani, după ce a mâncat pepene

Data actualizării: Data publicării:
alexandr pisarev
Luptătorul rus de MMA Aleksandr Pisarev a murit la 33 de ani. FOTO: Twitter

Luptătorul rus de arte marţiale mixte (MMA) Aleksandr Pisarev a încetat din viaţă la vârsta de 33 de ani. Din primele informații ar fi murit otrăvit cu un pepene, a anunţat miercuri presa rusă, care citează surse din anturajul sportivului.

"Conform datelor anterioare, decesul s-a datorat intoxicaţiei cu opioide. Încă nu ştim de unde au venit şi care a fost cauza. Vom avea rezultatele finale ale analizelor în câteva zile", a afirmat una dintre surse, citată de agenţia TASS.

Duminica trecută, Pisarev şi soţia sa le-au spus rudelor lor că se simt rău. Sportivul a murit în somn, iar soţia sa, otrăvită şi ea, este internată în prezent într-un spital.

Potrivit mass-media, se bănuieşte că sportivul a fost otrăvit cu un pepene, ipoteză care deocamdată nu a fost confirmată, scrie Agerpres.

Comitetul de Instrucţie al regiunii Moscova a raportat pe canalul său de Telegram că "moartea sportivului a avut loc ca urmare a otrăvirii cu o substanţă care nu a fost determinată".

"Anchetatorii inspectează locul evenimentelor, sunt ridicate obiecte care ar putea fi semnificative pentru anchetă, se efectuează expertize chimice criminale", a precizat entitatea.

Aleksandr Pisarev, a cărui ultimă luptă - în care a pierdut în faţa compatriotului său Maxim Usoian - a avut loc în oraşul rus Ekaterinburg, în februarie 2020, a fost campion al Moscovei şi finalist la Campionatul European de MMA.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri