Maria Șarapova, iritată de întrebările insistente despre dopaj puse de un jurnalist

Data actualizării: Data publicării:
sarapova
Foto: Guliver/GettyImages

Rusoaica Maria Şarapova, locul 146 WTA, care a depăşit-o pe Halep în turul I, a ajuns şi ea în manşa a treia. Şarapova a avut nevoie din nou de trei seturi pentru a o învinge pe Timea Babos din Ungaria, locul 59 WTA, cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-1. Meciul a durat două ore şi 20 de minute, iar la final, Maria Șarapova a susținut o conferință de presă întreruptă abrupt de întrebările incomode ale jurnaliștilor, relatează SBS.

sarapova
Foto: Guliver/GettyImages

„Cred că după cum am jucat luni, nu mai există semne de întrebare. Nu mai există îndoială că sunt din nou o adversară de temut”, a răspuns Șarapova, întrebată dacă crede că își merită locul în turneu.

„Simt că ceilalți sportivi mă respectă. Atunci când joc împotriva lor, mă respectă la nivelul jocului lor. Asta este important pentru mine. Am avut și reacții uimitoare din partea fanilor, după ce m-am întors, și este un sentiment special”, a declarat sportiva.

Însă în momentul în care un jurnalist a întrebat-o dacă a fost testată anul acesta, Șarapova s-a arătat vizibil deranjată de curiozitatea jurnalistului: „La finalul anului, Federația Internațională de Tenis va face publice aceste date”.

„Dar Federația nu oferă aceste date”, a contrazis-o jurnalistul. „Ba da, există un raport la sfârșitul anului”, a răspuns Șarapova. „Chiar nu ne poți spune de câte ori ai fost testată?”, „Veți afla la sfârșitul anului” - și-au mai aruncat cei doi, înainte ca Șarapova să părăsească rapid conferința de presă.

Sportiva din Rusia va evolua în turul al treilea cu americanca de 18 ani Sofia Kenin, locul 139 WTA, beneficiară a unui wild card.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri