Monica Niculescu și Raluca Olaru, în finala de dublu a turneului de la Praga

Data publicării:
Raluca Olaru și Monica Niculescu, declarații după calificarea în finala turneului de dublu de la Praga
Raluca Olaru și Monica Niculescu, declarații după calificarea în finala turneului de dublu de la Praga Foto: captură video

România are reprezentante în ambele finale ale turneului WTA de la Praga: și la simplu, și la dublu. După calificarea Simonei Halep în proba de simplu, echipa Monica Niculescu - Raluca Olaru a reușit, sâmbătă, o merituoasă calificare în finala de dublu, trecând de principalele favorite ale turneului.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în finala de dublu a turneului WTA de la Praga, după ce le-au învins în semifinale pe cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, principalele favorite, cu 6-7 (4), 5-7, 10-5.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru, favoritele numărul patru, au obţinut victoria după două ore şi 4 minute. Cehoaicele au avut 4 aşi şi au comis 3 duble greşeli, în timp ce româncele au totalizat patru duble greşeli, scrie digisport.ro. Partida a fost urmărită din tribune de Simona Halep.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În finală, Monica Niculescu şi Raluca Olaru vor înfrunta o altă pereche din Cehia, Lucie Hradecka/Kristyna Pliskova, cap de serie numărul doi, care a trecut în semifinale de cuplul Arantxa Rus (Olanda)/Tamara Zidansek (Slovenia) cu 6-3, 3-6, 10-4.

Româncele şi-au asigurat un cec de 5.000 de dolari şi 180 de puncte WTA la dublu.

La simplu, Simona Halep, principala favorită a turneului, s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Irina Begu. Ea o va întâlni, duminică, pe belgianca Elise Mertens, a treia favorită.

Finalele turneului de la Praga vor fi transmise de Digi Sport, după orele prânzului.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri