Cum arată patinoarul de cinci stele de la Otopeni

Data actualizării: Data publicării:
patinoar

La Otopeni a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne patinoare din ţară. Copiii şi juniorii vor profita de arena construită cu sprijinul financiar al lui Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a inaugurat patinoarul de 3,6 milioane de euro construit din fonduri proprii la Otopeni. Arena are o suprafaţă totală de 4.863 de metri pătraţi şi o capacitate de 500 de locuri şi va fi destinată copiilor şi juniorilor.

Ion Țiriac: „Nu este un mare lucru, este, după părerea mea, bine făcut. Este din toate punctele de vedere mai mult decat acceptabil, dar e o picătura într-o mare țară. Nimic mai mult, dar să sperăm că este numai un exemplu.

Patinoarul, primul construit în zona Ilfov-Bucureşti în ultimii 64 de ani, este singurul care funcţionează în prezent, după ce arena „Mihai Flamaropol” a fost demolată.

Costurile pentru construirea noului patinoar se ridică la 30 de milioane de euro. Ion Țiriac: „Cu 30 de milioane, cum vedeți, am putea să facem 10 din astea, însă e foarte adevărat că orașul ăsta își merită un teren de hochei, un stadion”.

Prezentă la inaugurare, Simona Halep l-a provocat pe Ion Ţiriac la o partidă de tenis pe gheaţă.

Patinoarul de la Otopeni este acoperit şi va funcţiona tot anul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri