"Pentru mine ai fost totul". Hocheistul mort după ce a fost lovit în gât de o patină cumpărase inelul de logodnă pentru iubita lui

Data publicării:
Adam Johnson si Ryan
Hocheistul Adam Johnson, mort după ce a fost lovit în gât de o patină, cumpărase inelul de logodnă pentru iubita lui. FOTO: Profimedia Images

Familia lui Adam Johnson, jucătorul de hochei pe gheață care a murit după a fost lovit în gât de lama patinei unui alt jucător, a găsit inelul de logodnă pe care acesta îl cumpărase pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui, Ryan Wolfe.

Prietenii de familia au povestit că știau că el voia să o ceară în căsătorie pe Ryan, în vârstă de 24 de ani, scrie Independent. Adam îi arătase inelul chiar și bunicii lui și îi povestise despre planurile lui.

Adam și Ryan aveau o relație de peste un an.

La înmormântarea tânărului, ea a transmis un mesaj emoționant, în care l-a numit "totul ei".

"Ai fost atât de uimitor, de amabil cu mine din ziua în care ne-am cunoscut. Și nu aș fi putut fi mai recunoscător pentru asta. Mereu m-am gândit că poate dacă aș avea norocul, după o viață împreună, aș putea să fiu ca tine. Ești o persoană atât de specială, ai cel mai bun simț al umorului, cea mai mare inimă, cel mai bun suflet. Ești incredibil de loial, dedicat și inteligent. Fie că a fost vorba de școală sau de viață în general, se pare că ai înțeles totul, ceea mi-a dat atât de multă liniște și confort și m-a făcut să simt că am putea face orice și să fim bine. Să fim fericiți."

Tânăra a povestit că Adam îi vorbise despre visul său de a conduce o fermă sau de a deschide o cafenea. "Sper doar că în rai te vor lăsa să ai ferma ta. Pentru mine ai fost totul. Ai fost casa mea, cel mai bun prieten al meu, stânca mea, refugiul meu și iubirea vieții mele. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine, să-mi fie dor de tine și să te iubesc până când vom putea fi din nou împreună. Te iubesc."

Adam Johnson, în vârstă de 29 de ani, juca pentru echipa britanică Nottingham Panthers împotriva Sheffield Steelers, când a fost lovit în gât de lama patinei unui alt jucător. Poliția din Marea Britanie a anunțat marți arestarea unui bărbat, acuzat de uciderea prin imprudență a sportivului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri