Serena William, după ce a eliminat-o pe Simona Halep la Melbourne: „A fost cel mai bun joc al meu la Australian Open” 

Data publicării:
serena williams
Serena William a eliminat-o pe Simona Halep la Melbourne FOTO: Profimedia Images

Serena Williams s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a eliminat-o în sferturi pe Simona Halep. „Știam că pot juca mai bine, așa că am presat în continuare”, spune americanca, adăugând că a fost fără îndoială cel mai bun meci pe care l-a făcut până acum în acest turneu.

Referindu-se la momentul dificil în care a revenit de la 1-3, în al doilea set, Serena Williams a declarat în interviul dat în arenă lui Jim Courir că și-a dat seama că a făcut multe greșeli neforțate în gameurile pe care le-a pierdut în setul 2.

„Știam că pot juca mai bine, așa că am presat în continuare”, a spus americanca, adăugând că a fost fără îndoială cel mai bun meci pe care l-a făcut până acum în acest turneu.

„Am fost nevoită să ridic nivelul jocului împotriva numărului 2 mondial, știam că trebuie să joc mai bine, asta am făcut, iar acum sunt foarte mulțumită” a spus entuziasmată favorita numărul 10 a turneului.

Vorbind despre adversara sa din semifinală, Serena Williams a spus că Naomi Osaka este o jucătoare foarte puternică în teren și un factor de inspirație în afara lui și e îmbucurător să vadă că cineva poate să inspire atât de mult și prin tenis și prin ceea ce face dincolo de arenă.

„Am urmărit-o și sunt convins că și ea m-a urmărit și am certitudinea că va fi pentru mine o oportunitate grozavă de a continua să fac ceea ce știu cel mai bine, la primul mare premiu al anului. Am avut o perioadă extrasezon dificilă și mă bucur că acum se văd roadele”, a adăugat fostul lider mondial.

Simona Halep a fost învinsă a 10-a oară în istoria confruntărilor directe de Serena Williams, marți, în sferturile de finală ale Australian Open. Americanca a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în semifinala competiției, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 3, care a trecut în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu 6-2, 6-2.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri