Simona Halep împlinește astăzi 26 de ani. Cum a sărbătorit sportiva în China

Data publicării:
simona halep

Deși a suferit o înfrângere categorică în turul al doilea al turneului de la Wuhan, Simona Halep nu a lăsat acest lucru să îi strice ziua de naștere. Sportiva a împlinit 26 de ani pe 27 septembrie și și-a sărbătorit ziua de naștere în China.

Simona a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care apare relaxată și fericită, înconjurată de echipa sa și de mama ei. Sportiva a primit un tort și un buchet mare de flori și se gândește deja la turneul China Open, care începe pe 2 octombrie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Lucrez mai mult la al doilea serviciu şi încerc să pun mai mult efect. Am decis după US Open şă îmcerc să servesc mai bine, să pun mai mult efect şi viteza în mingă, dar asta nu se poate schimba în două săptămâni. Trebuie să am încredere şi să continui să muncesc. Am nevoie de timp. Aşa se întâmplă cu orice în viaţă. Ai nevoie de timp pentru a deveni mai puternic", a declarat Simona după meciul pierdut cu Daria Kasatkina, cu scorul 6-2, 6-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri