Cincinnati 2018. Simona Halep și-a aflat adversara din primul meci

Data actualizării: Data publicării:
simona halep suparata getty
Foto: Guliver/|GettyImages

Irina Begu (55 WTA) a fost eliminată, luni, în primul tur al competiției de la Cincinnati, de Ajla Tomljanovic, aflată pe locul 58 WTA, astfel că australianca de origine croată va fi prima adversară pe care liderul WTA Simona Halep o va întâlni anul acesta în cadrul turneului din Ohio.

simona halep suparata getty
Foto: Guliver/|GettyImages

Irina Begu a pierdut meciul cu 6-4, 3-6, 3-6, astfel că australianca reușește prima victorie împotriva româncei. În precedentele două s-a impus Irina Begu.

În ultimul timp, Ajla Tomljanovic se tot intersectează în tablourile competiționale cu româncele. La San Jose, Mihaela Buzărnescu o învingea categoric, în sferturile de finală, și ajungea în semifinale, pentru ca în cele din urmă românca să câștige turneul și primul ei titlu WTA din carieră. 6-1, 7-5 a fost scorul întâlnirii dintre Buzărnescu și Tomljanovic, partidă care a durat o oră și 27 de minute.

Așasar, în turul secund, Ajla Tomljanovic o va întâlni pe Simona Halep, proaspăt câștigătoare a Rogers Cup. La Cincinnati au mai rămas în competiție două românce. Pe lângă Simona Halep, va mai juca și Ana Bogdan (78 WTA), care o va întâlni pe Ekaterina Makarova (49 WTA) în turul secund, după ce în ultima rundă a calificărilor a reușit să treacă de croata Donna Vekici, numărul 37 mondial.

Meciurile de pe tabloul principal au început luni, dar Simona Halep, locul I WTA și finalistă la ediţia trecută, va evolua, miercuri, direct în turul al doilea. Anul trecut, Simona Halep a pierdut categoric finala în fața Garbinei Muguruza, cu 1-6, 0-6.

Două nume importante lipsesc de pe tabloul de la Cincinnati anul acesta. Venus Williams, care a jucat săptămâna trecută la Rogers Cup, fiind întrecută în optimi, cu 6-2, 6-2, de Simona Halep, s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi. La acea întâlnire, sora mai mare a Serenei Williams a intrat pe teren cu o genuchieră la piciorul drept şi jocul ei a fost influenţat de problemele medicale avute.

Nici rusoiaca Maria Şarapova nu se va afla pe tablou la Cincinnati.

Din competiție au ieșit deja, după primul tur, Johanna Konta (Marea Britanie, locul 39 WTA) și Daria Gavrilova (locul 23 WTA), care au fost învinse de Sabalenka, respectiv Serena Williams.

Turneul de la Cincinnati este transmis de canalele Digi Sport.

Citiți și: 

WTA anunță oficial: Simona Halep, prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep are un avans de aproape 2.000 de puncte în clasamentul WTA

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri