Cum au reacționat românii când au văzut-o pe Halep la coadă, la Ambasada Chinei

Data actualizării: Data publicării:
halep

Simona Halep a postat astăzi pe Instagram un selfie cu românii care stăteau la coadă la Ambasada Chinei și le-a mulțumit că au lăsat-o să intre în față pentru obținerea vizei.

Simona Halep s-a prezentat dimineaţă la Ambasada Chinei, împreună cu mama ei, pentru a depune actele de obţinere a vizei, care îi este necesară pentru participarea la turneele de la Wuhan şi Beijing.

Ea a ajuns la ambasadă la ora 7:40, dar a găsit o coadă destul de mare așa că s-a aşezat la rând. Cu toate acestea, oamenii care au ajuns înaintea ei au invitat-o să meargă în faţă pentru a nu pierde timpul. Jucătoarea de tenis le-a mulţumit, atât pe loc, cât şi printr-un mesaj postat pe Instagram.

„Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor”, a scris Simona Halep.

Jucătoarea de tenis pleacă săptămâna viitoare la 2 turnee de tenis în China, primul la Wuhan (24-30 septembrie), al doilea la Beijing (30 sept - 8 octombrie).

Pe de altă parte, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost criticat atunci când a intrat peste rând la serviciul de permise auto, deși la coadă erau zeci de persoane. El a fost filmat atunci când a intrat pe ușa din spate.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri