Emma Răducanu explică ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic: „Am început să respir greu şi să mă simt ameţită”

Data publicării:
Emma Raducanu strânge pumnul după victoria cu Sorana Cîrstea.
Emma Răducanu explică ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic. Foto: Profimedia

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a explicat ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic, când a fost nevoită să abandoneze în optimile de finală ale turneului de tenis de la Wimbledon. Sportiva spune că acum se simte „mult mai bine”. „Sunt foarte dezamăgită că nu am putut termina meciul,” a scris Emma Răducanu pe Twitter.

Răducanu, în vârstă de 18 ani, care o eliminase în turul anterior pe românca Sorana Cîrstea, a cerut time-out medical după ce a avut probleme de respiraţie, dar nu a mai revenit de la vestiare.

"La sfârşitul primului set, după câteva raliuri foarte intense, am început să respir greu şi să mă simt ameţită", a scris Răducanu pe Twitter.

"Echipa medicală m-a sfătuit să nu mai joc şi deşi mi s-a părut cel mai greu lucru din lume să nu pot încheia participarea mea la Wimbledon pe teren, nu m-am simţit destul de bine ca să continui", a adăugat ea.

"Nu ştiu ce a provocat asta, cred că a fost o combinaţie din tot ce s-a întâmplat în spatele scenei şi acumularea emoţiei şi a zgomotului", a spus Răducanu.

"Pentru mine este o experienţă formidabilă din care am avut de învăţat şi un pas înainte şi sper că data viitoare voi fi mai bine pregătită. Sunt bine şi mă simt mult mai bine în această dimineaţă. Sunt foarte dezamăgită că nu am putut termina meciul", a afirmat Emma, citată de Agerpres.

Răducanu este pe locul 338 în ierarhia mondială, iar până luna trecută nu disputase niciun meci în circuitul WTA.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri