Halep poate coborî un loc în clasamentul WTA, dar urcă o poziție mai sus în Road to Singapore

Data publicării:
simona halep GettyImages-545079172

Foto: Gulliver/GettyImages

Chiar şi aşa, românca este în pericol să-şi piardă locul 5 în clasamentul mondial. Va cădea o poziţie în cazul în care americanca Venus Williams, ajunsă în semifinale, va câştiga trofeul de la Londra.

Simona Halep va urca un loc în ierarhia Road to Singapore, din care se vor alege participantele la Turneul Campioanelor, care va încheia sezonul şi în 2016.

Constănţeanca va ajunge luni în această ierarhie de pe 9 pe 8, ultimul loc care asigură biletele pentru Singapore, după ce o va depăşi chiar pe americanca Madison Keys, pe care a învins-o marţi, în optimile de la Wimbledon.

Serena Williams, Angelique Kerber şi Victoria Azarenka vor rămâne pe podium în clasamentul Road to Singapore.

Simona Halep a câştigat un singur trofeu în 2016, la turneul de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Românca şi-a anunţat prezenţa săptămâna viitoare la turneul de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, care va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Digi Sport.

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.


În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri