Halep și-a stabilit obiectivul. Vrea să devină numărul 1 mondial

Data publicării:
2016 US Open - Day 10

Simona Halep a pornit spre Asia. De luni, sportiva noastră va participa la turneul de la Wuhan, care va fi transmis în direct de Digi Sport.

2016 US Open - Day 10
Foto: Guliver/GettyImages

„Mă simt mai bine acum, a fost o problemă musculară, nu foarte gravă, dar am solicitat foarte mult mușchiul în meciul cu Serena și am considerat că este mai bine să iau o pauză. Mi-am încărcat bateriile, am fost cu familia, cu prietenii, m-am simțit foarte bine. Nu am nevoie de o pauză mai lungă, sunt bine și bucuroasă că pot juca. Nu sunt obosită”, a declarat Simona Halep, la plecarea spre Asia.

Simona Halep a aflat ce poziție va ocupa în clasamentul WTA, în urma rezultatelor din această săptămână. Românca își va menține locul 5 WTA, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în optimi la Tokio.

Halep are planuri mari pentru finalul acestui sezon și speră să fie în Top 3. În vârstă de 24 de ani, constănțeanca speră ca la un moment dat să devină numărul 1 mondial.

„Îmi doresc să termin în top 3, dar nu știu dacă se va întâmpla acest lucru, trebuie să fac rezultate bune la aceste trei turnee și vom vedea. Cu sănătatea sunt foarte ok acum, sunt bine. Sunt încrezătoare și sper să joc cât mai bine. Mă gândesc că în cariera mea voi putea ajunge și pe locul 1 WTA, este și unul din obiectivele mele, dar nu știu dacă se va întâmpla asta, mai întâi trebuie să câștig un Grand Slam. Pentru asta muncesc și sper ca într-o bună zi să fiu acolo”, a mai spus Halep.

Simona Halep este ca și calificată la Turneul Campioanelor și recunoaște că după prima parte a anului nu se mai gândea că poate ajunge acolo.

„Nu am avut stres, după prima parte a anului am zis că nu mă gândesc la turneul campioanelor pentru că am avut o perioadă grea și nu știam dacă o să fiu. Acum sunt bucuroasă că mă duc. Cred că sunt destul de calificată ca să joc la turneul campioanelor, pentru că am avut rezultate bune și nu cred că se mai poate schimba ceva, dar vom aștepta calificarea finală”, a mai spus Halep.

Turneul Campioanelor se va desfășura în perioada 23-30 octombrie și va fi transmis în direct de Digi Sport. Anul trecut, Simona Halep a parasit turneul de la Singapore încă din faza grupelor.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri