Fed Cup tensionat | Ilie Năstase, dat afară de la meci, Konta a ieșit din teren în lacrimi

Data actualizării: Data publicării:
nastase

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase, a fost trimis la vestiare, în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, informează News.ro.

ilie nastase GettyImages-88003918

ACTUALIZARE 15:45 Meciul a fost pierdut de Sorana Cîrstea. Scorul a fost 6-2, 6-3 pentru Johanna Konta, iar în acest moment este egalitate, 1-1, în disputa România-Marea Britanie din Fed Cup. 

ACTUALIZARE 15:30 Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că nu este normală întreruperea meciului și că ar trebui ca Federația Română de Tenis să înainteze un protest, pentru că nu se justifică decizia, nu a existat o stare de agresivitate generală. El a spus că este anormală întreruperea meciului, este „total în neregulă” și a subliniat momentul în care a intervenit acest incident - când Sorana Cîrstea era în revenire. „Ce vină are Sorana că un bezmetic din tribune a insulat-o pe jucătoarea britanică?”, a arătat Cristian Tudor Popescu. O jucătoare profesionistă nu ar trebui să se lase impresionată de ceea ce strigă un spectator, a mai spus CTP. El a precizat însă că Johanna Konta este „labilă psihic” și a amintit că o scenă similară s-a petrecut la Australian Open, când britanica a izbucnit într-un plâns isteric și a trebuit calmată cu ajutor din partea medicului. Declarațiile complete, aici

ACTUALIZARE 15:27 Johanna Konta și Sorana Cîrstea au revenit pe teren, schimbă câteva mingi, iar meciul se va relua.

ACTUALIZARE 15:25  Meciul a fost întrerupt zece minute. Potrivit corespondentului Digi Sport, George Dobre, și Johanna Konta a părăsit terenul, după ce, deranjată de ceva ce i s-ar fi spus din tribune, a izbucnit în plâns.  Simona Halep a făcut imediat apel la calm și la o comportare civilizată. Iată momentul:


Ilie Năstase a fost trimis la vestiare pentru că i-a fi spus ceva arbitrului de scaun, decizia fiind luată şi de arbitrul principal.

Locul lui a fost luat de Monica Niculescu.

Decizia intervine într-un context tensionat de scandalul izbucnit cu puțin timp înaintea debutului întâlnirii România-Marea Britanie de la Fed Cup. Citiți detalii, aici.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri