Ilie Năstase: Svitolina a făcut-o pe Halep să joace atât de bine!

Data actualizării: Data publicării:
Previews-2012 Laureus World Sports Awards
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după un meci absolut senzațional cu Elina Svitolina, decis în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-0. Revenirea magnifică a sportivei noastre în setul al doilea l-a lăsat fără replică și pe Ilie Năstase, unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din toate timpurile, scrie digisport.ro.

Previews-2012 Laureus World Sports Awards
Foto: Guliver/GettyImages

Năstase a spus că de acum Halep trebuie să se concentreze pe câștigarea primului ei Grand Slam din carieră.

„Simona a reușit o performanță. Nu trebuie să se gândească acum să ajungă numărul 1 în lume, ci important este să câștige Roland Garros, pentru că, apoi, automat, vine și locul 1. Svitolina n-a prea greșit la început iar Simona n-a avut un joc bun, dar chiar Svitolina a făcut-o pe Halep să revină și să joace atât de bine. Când joci așa de bine, mai ales la minge de meci, înseamnă că ai încredere iar această încredere o poate duce în finală.

Dintre toate sportivele care au rămas în competiție, Pliskova mi se pare cea mai periculoasă”, a spus Năstase la Digi Sport.

Citiți și:
Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Svitolina. Secretul revenirii miraculoase


Transmisiuni Digi Sport:

  • Preliminarii CM 2018: Suedia - Franța (Digi Sport 1), Letonia - Portugalia (Digi Sport 2) și Estonia - Belgia (Digi Sport 3) se joacă vineri, 9 iunie, la ora 21:45
  • Formula 1: Marele Premiu al Canadei – duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri