Mesaj superb al lui Darren Cahill pentru Simona Halep, după victoria uriașă din Fed Cup

Data actualizării: Data publicării:
halep cahill instagram crop

Simona Halep a făcut un meci colosal în fața Carolinei Garcia, reușind să revină după ce a pierdut primul set. Simona Halep - Caroline Garcia s-a terminat 6-7, 6-3, 6-4. Imediat după meci, fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill a publicat un mesaj superb pe Twitter pentru fost lui elevă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Unul dintre cele mai bune meciuri ale anului, acesta dintre Simona și Caroline. Un nivel incredibil de ridicat de la început până la sfârșit. Ambele jucătoare au dat totul pentru țara lor. O performanță fantastică pentru Simona. Bine jucat”, a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, duminică, la Rouen, cu scorul de 6-7 (6), 6-3, 6-4, pe Caroline Garcia, locul 21 WTA, iar România conduce cu scorul de 2-1 în întâlnirea cu Franţa din semifinalele Fed Cup 2019.

Derbiul întâlnirii Franţa - României a oferit un meci de o mare calitate, de o spectaculozitate şi tensiune ridicate. Cele mai bune jucătoare ale echipelor au ridicat publicul în picioare prin frumuseţea loviturilor lor, oferind trei ore de tenis extrordinar, cu mingi pe liniile terenului, cu răsturnări de scor şi cu echilibru păstrat până în final. Spiritul de luptătoare al Simonei Halep şi nivelul ridiat loviturilor ei au triumfat din nou, iar România este mai aproape de finala FedCup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri