Video Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată vreodată la US Open pentru criza de nervi de la finalul meciului cu Hacianov

Data publicării:
nick kyrgios
Sursa foto: captură Eurosport / YouTube

Tenismanul australian Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată până acum de organizatorii turneului US Open, 14.000 de dolari, pentru manifestările sale nesportive din timpul meciului pierdut în sferturile de finală, în faţa rusului Karen Hacianov, marţi seara, la New York, transmite DPA.

Australian a primit avertisment în setul al treilea pentru faptul că a dat de pământ cu un recipient în care se afla băutură, iar l-a finalul meciului câştigat de Hacianov cu 7-6, (7-3), 7-6 (7-0), 6-4 şi-a descărcat nervii distrugând două rachete, scrie Agerpres.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Aceasta a fost a cincea amendă primită de Kyrgios pentru incidente produse la US Open, precedentele fiind pentru scuipat, înjurat şi distrugerea de rachete, suma totală fiind de 32.500 de dolari.

Suma este infimă având în vedere că pentru evoluţiile sale de la simplu şi dublu la Flushing Meadows a fost recompensat cu un cec de 473.200 de dolari.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri