Sancțiunea decisă de WTA pentru Karolina Pliskova, după ieșirea nervoasă din finalul meciului cu Sakkari

Data actualizării: Data publicării:
pliskova

Karolina Pliskova a fost amendată cu o „sumă formată din patru cifre” pentru izbucnirea sa nervoasă din finalul meciului cu Maria Sakkari, la turneul de la Roma, atunci când cehoaica a lovit cu racheta scaunul arbitrei până l-a rupt, relatează Sky Sports

Citește și: Reacții în lanț după ieșirea nervoasă fără precedent a Karolinei Pliskova: „A fost furată de arbitru”

Maria Sakkari sare în apărarea Karolinei Pliskova, după ce aceasta a rupt scaunul arbitrului

Pliskova, ocupanta locului 5 în topul WTA, s-a enervat după o decizie greșită a arbitrei, pe care nici supervizorul partidei nu a vrut să o corecteze. La scorul de 5-5 în setul decisiv, Pliskova a pierdut avantajul, din cauza deciziei greșite, și nu s-a mai putut concentra, iar Sakkari s-a calificat în optimi.

La finalul meciului, Pliskova i-a strâns mâna adversarei, apoi s-a îndreptat să dea mâna cu arbitra. S-a răzgândit însă între timp și a lovit cu putere scaunul cu racheta, până când a făcut gaură în el.

WTA nu face publice sancțiunile aplicate sportivilor, dar logodnicul și managerul Karolinei Pliskova, Michal Hrdlicka, a dezvăluit pe Twitter că Pliskova a fost amendată și că a decis să doneze aceeași sumă și pentru o cauză nobilă. „Karolina a fost amendată de WTA și a acceptat această sancțiune. Ea a decis, de asemenea, să doneze aceeași sumă în scopuri caritabile. Este vorba despre o sumă formată din patru cifre”, a scris acesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri