Simona Halep va merge cu antrenor la Miami Open 2019. Cine îi va fi alături jucătoarei din România

Data publicării:
simona halep aeroport

Simona Halep ar putea avea antrenor la Miami, turneu care va fi în direct pe Digi Sport (18-31 martie). Din câte se pare, Daniel Dobre, care face parte din staff-ul Federaţiei Române de Tenis, o va ghida pe sportiva noastră pentru o perioadă. Nu va fi, foarte probabil, o colaborare pe termen lung, tehnicianul urmând să o ajute în perioada de tranziţie, până îşi găseşte un tehnician cu „normă întreagă”, scrie digisport.ro

Live text Simona Halep - Eugenie Bouchard în turul 2 la Dubai
Foto: Agerpres

Informaţia a fost dezvăluită de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României în echipa de FED Cup a României şi cel care a ajuta-o pe Simona în perioada Australian Open.

Prezentă la Indian Wells, acolo unde s-a calificat în optimi (o va întâlni în noaptea de marţi spre miercuri pe Martketa Vondousova, în direct la Digi Sport), Simona Halep a vorbit despre necesitatea unui antrenor. Deşi anterior spusese că are nevoie de puţină libertate, numărul doi mondial pare să fi înţeles că la acest nivel nu poate merge pe cont propriu. S-a vorbit despre posibilitatea cooptării lui Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka, dar în acest moment nu există contacte clare între părţi.

„Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte”, a afirmat Simona Halep.

În acest context, Simona pare să se fi decis să apeleze, pentru moment, la un cunoscut. Este vorba de Daniel Dobre, care a mai antrenat-o şi în trecut, ultima oară în 2017. Acesta o cunoaşte foarte bine, ştie cum să o tempereze şi ce sfaturi să îi dea, astfel că prezenţa lui alături nu poate fi decât benefică. Cel mai probabil nu va fi vorba de o colaborare pe termen lung, dar campioana noastră vrea să pregătească foarte bine sezonul de zgură şi semifinala de Fed Cup, contra Franţei. Astfel, e nevoie de ajutor, iar Daniel Dobre pare persoana ideală să o ghideze pe termen scurt, până îşi găseşte un tehnician „cu normă întreagă”.

Totuşi, pentru că nu au bătut în cuie colaborarea, antrenorul Daniel Dobre a evitat să confirme sută la sută plecarea sa spre Statele Unite, mai ales că Simona Halep încă nu a făcut anunţul, punctează digisport.ro.

„Deocamdată nici eu nu știu. Au fost numai discuții prietenești, atât. Suntem prieteni de atâta vreme, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Daniel Dobre pentru ziare.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri