US Open | Tsonga, al treilea jucător care a abandonat cu Djokovici

Data publicării:
2016 US Open - Day 9

Francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 11 ATP, este al treilea jucător care a abandonat în faţa liderului ATP, sârbul Novak Djokovici, la actuala ediţie a US Open, scrie News.ro.

2016 US Open - Day 9
Foto: Guliver/GettyImages

Marţi, Tsonga s-a retras de pe teren la scorul de 6-3, 6-2 pentru adversarul său, în sferturile de finală ale competiţiei, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.

„Nu am mai văzut un turneu ca acesta, cu trei abandonuri. Însă tot ce contează este că sunt în semifinale”, a declarat Djokovici.

Anterior, cehul Jiri Vesely, locul 49 ATP, a declarat forfait înaintea meciului cu tenismenul sârb, din turul al doilea, apoi rusul Mihail Iujnîi, locul 61 ATP, a abandonat la 4-2 pentru Djokovici, în turul al treilea.

Novak Djokovici a jucat doar două meciuri întregi înainte de a ajunge în semifinalele turneului la care este deţinătorul trofeului, învingându-i în patru seturi, 6-3, 5-7, 6-2, 6-1, pe polonezul Jerzy Janowicz, locul 247 ATP, în manşa I şi pe britanicul Kyle Edmund, locul 84 ATP, în optimi (6-2, 6-1, 6-4).

În penultimul act, liderul ATP se va confrunta cu un alt francez, Gael Monfils, locul 12 ATP, care l-a întrecut, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-3, pe compatriotul său Lucas Pouille, locul 25 ATP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri