VIDEO. A pierdut meciul cu Osaka, dar a câștigat „Lovitura Zilei”. Punctul superb reușit de Simona Halep

Data actualizării: Data publicării:
halep

Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a fost înfrântă categoric de japoneza Naomi Osaka, în doar două seturi câștigate cu scorul 6-3, 6-0, însă românca a avut momente în care le-a arătat tuturor de ce merită să fie numărul 1 mondial. 

Citește și: Halep, eliminată. C.T. Popescu: „Nu am mai văzut-o de mult pe Simona abandonând în felul acesta lupta”

În primul set, când era condusă cu 4-3 de către jucătoarea de doar 20 de ani care le-a eliminat pe Maria Sharapova și Karolina Pliskova, Simona Halep a reușit un punct spectaculos, declarat de WTA „Lovitura Zilei”.

În timpul unui schimb lung de mingi, Simona Halep a lovit cu reverul o minge care s-a dus pe linie, în terenul adversarei, și pe care Osaka nu a mai putut să o returneze.

„Iat-o! Aceasta este lovitura lui Halep, cu care speră să își recapete puterea”, au exclamat comentatorii străini.

Citește și: Înfrângere dură la Indian Wells. Prima declarație a Simonei Halep

„Am jucat OK până la 4-3, însă apoi pur și simplu s-a rupt filmul. Nu știu de ce. Pur și simplu mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună ca mine azi. A fost mai pregătită și era gata să joace și să câștige. Eu nu eram. Nu încerc să îmi găsesc scuze, doar explic ce s-a întâmplat. Am jucat greșit azi”, a spus Simona Halep după meciul din semifinala Indian Wells.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri