VIDEO. Lovitură de excepție reușită de Simona Halep în meciul cu Ashleigh Barty. WTA: „Minunat”

Data actualizării: Data publicării:
simona halep ashleigh barty madrid open 2019
Foto: captură Twitter

„Minunat”, asta au scris cei de la WTA pe contul oficial de Twitter despre lovitura reușită de Simona Halep în meciul contra lui Ashleigh Barty din sferturile de finală ale Madrid Open 2019.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

S-a întâmplat la scorul de 5-4 în primul set, când Barty lupta să facă break pentru a întoarce soarta primei rude din meci. Australianca a reușit să-i întoarcă Simonei Halep toate loviturile, cu o precizie de ceasornicar elvețian, lung, în colțul terenului.

Din fericire, Simona Halep a ajuns la aceste torpile și, sub presiunea lui Barty, a reușit inclusiv să găsească soluția salvatoare. O scurtă rapidă la care jucătoarea din Australia nu a mai ajuns, chiar dacă era relativ aproape de ea.

Barty a reușit să câștige în cele din urmă acest game și a făcut 5-5, recuperând în ultimul moment posibil break-ul făcut de Halep. Însă răspunsul româncei a fost pe măsură. Simona a făcut rebreak rapid, iar scorul final a fost 7-5 în acest prim set pentru Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri