VIDEO. Momentul amuzant în care Nadal cade peste publicul din primul rând, în timpul meciului cu del Potro

Data publicării:
Untitled
Foto: captura Facebook

Tenismenul Rafael Nadal, numărul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Wimbledon, după ce l-a învins pe argentinianul Juan Martin Del Potro în cinci seturi, scor 7-5, 6-7 [9], 4-6, 6-4, 6-4, scrie News.ro.

Untitled
Foto: captura Facebook

Meciul a fost unul epuizant, care a durat 4 ore și 47 de minute. La finalul partidei-maraton, Rafael Nadal a sărit fileul și s-a îndreptat spre Juan Martin Del Potro, care rămăsese întins pe teren, epuizat și dezamăgit de rezultat. Nadal l-a îmbrățișat și l-a felicitat, iar gestul spaniolului a fost aplaudat de public. Puteți vedea aici momentul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lăsând la o parte tensiunea meciului și încărcătura emoțională a acestuia, partida a avut parte și de un moment extrem de amuzat. Nadal, cunoscut pentru faptul că vrea să ajungă la toate mingile, s-a ambiționat să salveze un punct de-a dreptul imposibil. Mingea ricoșase spre tribună, iar spaniolul a alergat după ea, însă nu s-a mai putut opri… Inspirat a sărit peste gardul de protecție din arenă și s-a sprijinit cu mâinile de scaunele aflate în primul rând. Asta pentru a-și atenua viteza și pentru a nu se prăbuși cu totul peste spectatorii din primul rând.

În semifinale, Nadal va evolua contra sârbului Novak Djokovici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri