VIDEO. Zverev, huduit în semifinala contra lui Federer de la Turneului Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
Nitto ATP Finals - Day Seven
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 17: Alexander Zverev of Germany is interviewed by Annabel Croft after he won his semi finals singles match against Roger Federer of Switzerland during Day Seven of the Nitto ATP Finals at The O2 Arena on November 17, 2018 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Germanul Alexander Zverev, în vârstă de 21 de ani, numărul 5 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala Turneului Campionilor, trecând în semifinale de elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zverev l-a învins pe sportivul în vârstă de 37 de ani cu scorul de 7-5, 7-6 (5), într-o oră şi 35 de minute.

În ultimul set, când elvețianul conducea cu 4-3, un copil de mingi a scăpat o minge din mângă, iar punctul a fost rejucat, potrivit regulamentului. În acel moment, publicul l-a huduit pe Zverev. La declarații, germanului îi venea să plângă și și-a cerut scuze de mai multe ori.

În acel moment, prezentatoarea turneului i-a întrebat pe cei care îl huduiau de ce fac asta, pentru că nu e vina lui, și le-a cerut să arate respect față de jucător.

„Mi-am cerut scuze față de Roger și mi-a spus că e în regulă, așa sunt regulile”, a spus Zverev.

Alexander Zverev a devenit primul german care ajunge în finală la Turneul Campionilor, după Boris Becker, care a fost învins în ultimul act de Pete Sampras, în 1996.

În a doua semifinală se întâlnesc, tot sâmbătă, sârbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, şi sud-africanul Kevin Anderson, numărul 6 mondial, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 2.

Anul trecut, trofeul a fost câştigat de bulgarul Grigor Dimitrov.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri