Tânăr amendat cu 1.000 de lei pentru că s-a plimbat prin centrul orașului, cu un pistol de jucărie în mână. Trecătorii au sunat la 112

Data publicării:
barbat tine in mana un pistol
PIstolul, care semăna cu unul real, fusese cumpărat de la un magazin de jucării. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr din Arad a reușit să pună pe jar localnicii, după ce s-a plimbat prin oraș cu un pistol în mână. Mai mulți trecători au sunat speriați la 112. În scurt timp, agenții l-au identificat pe bărbat și au găsit asupra lui și "arma" - un pistol cumpărat de la un magazin de jucării. Individul, scrie Ziua de Vest, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii şi publice.

Incidentul a avut loc vineri dimineața, în Arad. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au sesizat că un tânăr înarmat se plimbă prin centrul orașului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele : La data de 9 februarie 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că, în zona centrală a municipiului, o persoană de sex masculin ar avea asupra sa un obiect ce pare a fi un pistol", a transmis, joi, reprezentanții IPJ Arad.

Imediat, polițiștii au mers în zona indicată de localnici și l-au găsit pe bărbat, pe care l-au legitimat.

În urma controlului corporal, asupra tânărului de 21 de ani, din Arad, polițiștii au descoperit un pistol care semăna cu unul real, dar care ar fi fost cumpărat de la un magazin de jucării.

Pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri