Video&Foto Un bărbat a furat mașina unei femei gravide și, în goana nebună cu poliția pe urme, a lovit 3 autoturisme. "Nu am avut bani de drum"

Data actualizării: Data publicării:
colaj sofer fugar cta
Șoferul le-a spus polițiștilor că voia să ajungă la Constanța și, cum nu avea bani, a furat o mașină de pe marginea drumului. Sursa foto: colaj captură video Ziua de Constanța

Urmărire cu focuri de armă, joi după-amiaza, în județul Constanța. Un bărbat a furat o mașină și, pentru că a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit pe urmele lui. În goana nebună, șoferul fugar a lovit 3 autoturisme și a rănit o persoană. În cele din urmă a fost prins și încătușat, titrează Ziua de Constanța. "Am vrut să ajung până în Constanța, că n-am avut bani de drum", le-a spus șoferul polițiștilor. 

Bărbatul, scrie sursa citată, ar fi furat mașina joi, în jurul orei 16:50, din Cumpăna, județul Constanța. Mașina, care era condusă de o femeie însărcinată, fusese lăsată cu cheile în contact, în fața unui magazin din comună.

"Avea cheile în contact, mașina era pornită. Intrase să ia pâine într-un magazin din Cumpăna. Nu știu cine este. Acum o să vedem cine este, a spus proprietarul mașinii", a declarat proprietarul mașinii pentru Ziua de Constanța.

Alertați prin 112, polițiștii au pornit pe urmele hoțului. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, așa că agenții au pornit într-o cursă nebună pe șosele.

"Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. În zona Gării, bărbatul ar fi acroșat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, șase focuri de avertisment, în plan vertical", transmite IPJ Constanța.

În cele din urmă, șoferul a fost prins și încătușat de polițiști.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

- De ce ai fugit de poliție?
- Mie îmi e frică de poliție...
- De ce să îți fie frică de poliție?!
- Acum văd, dar n-am știut că... 

Întrebat de ce a furat mașina femeii, tânărul le-a spus polițiștilor: "Am vrut să ajung până în Constanța, că n-am avut bani de drum și femeia s-a dus la magazin, a lăsat ușa deschisă și am plecat cu mașina. / Avea cheile în contact? / Da!"

Bărbatul a fost imobilizat și a fost dus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările în acest caz sunt continuă, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: Ziua de Constanța
Sursa foto: Ziua de Constanța

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri