Un bărbat angajat la o reprezentanţă auto a înşelat 8 clienţi. Aceştia i-au virat în contul personal aproape 900.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
bani-lei-milioane-getty-1
Măsura va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2023. Foto: Getty Images

Un bărbat de 33 de ani este acuzat că şi-a însuşit banii de avans plătiţi de clienţi pentru achiziţionarea de maşini noi. Tânărul era angajat la o reprezentanţă auto din Timişoara şi le cerea clienţilor avans pentru maşina nouă. În numai 8 luni, a încasat în contul personal suma de 876.627 de lei. Oamenii au rămas şi cu avansul dat, şi fără maşina mult visată.

În momentul în care ajungea la o înţelegere cu clienţii, angajatul reprezentanţei auto le emitea facturi proforme cu date false. În loc să ajungă în contul bancar al firmei, avansul dat de clienţi intra în contul personal al angajatului.

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice spun că, în perioada noiembrie 2021- iulie 2022, bărbatul ar fi indus în eroare 8 clienţi. Suma încasată ilegal de acesta se ridică la 876.627 de lei. Dealerul auto este cercetat pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Editor : izabela.zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri