Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal, după ce soția l-a reclamat la poliție că a urcat beat la volan

Data publicării:
Un agent de poliție ține în mână un aparat de măsurare a alcoolemiei în dreptul unei benzinării de pe Autostrada Soarelui pe 10 august 2021.
Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând. Foto: George Călin/Inquam Photos

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus beat. Șoferul a fost reclamat la 112 chiar de soția lui. În baza informațiilor, polițiștii l-au identificat în trafic pe șofer, l-au oprit și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Bucovina Media.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă, în jurul orei 17:40. O femeie sesiza că soțul ei a urcat beat la volan. Cuplul se afla în vizită la socri, pe raza comunei Udești, când bărbatul a luat cheile mașinii înmatriculate în Italia și a plecat spre Suceava, oraș situat la 25 de kilometri distanță.

În urma sesizării făcute de soția lui, bărbatul a fost identificat pe DJ 208A și a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Șoferul a oprit și, în urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o alcoolemie de 1,28 mg/l în aerul expirat.

Ulterior, scrie sursa citată, bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean Suceava - Unitatea Primiri Urgenţe - unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri