Foto Un bărbat din Satu Mare a murit pe stradă. Timp de 3 ore, oamenii au trecut nepăsători pe lângă el

Data actualizării: Data publicării:
barbat mort pe strada
Medicii ajunși la locul tragediei au încercat, zeci de minute, să îl resusciteze pe bărbat. Sursa foto: PresaSM

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare a murit chiar sub ochii trecătorilor și niciunul dintre ei nu a intervenit. Alerta la 112 a fost dată 3 ore mai târziu, după ce o tânără a observat cadavrul din autobuz, scrie PresaSM. Autopsia va stabili cauzele care au dus la decesul victimei.

Tragedia a avut loc luni, în jurul orei 18:00, pe Drumul Botizului din Satu Mare. Tânăra ar fi mers cu autobuzul, în jurul orei 15:00, și l-a văzut pe bărbat întins pe stradă. După ora 17:00 a revenit acasă și, pentru că trupul bărbatului era tot acolo, pe trotuar, sub soare, a alertat un vecin.

barbat mort pe strada
Cadavrul bărbatului a zăcut 3 ore pe trotuar. Niciun trecător nu a intervenit. Sursa foto: PresaSM

Cei doi tineri, ambii de 25 de ani, au mers să vadă ce se întâmplă. Au întors victima, au stropit-o cu apă și au încercat să îi găsească pulsul, după care au sunat la 112. Două echipaje medicale și unul de poliție au mers de urgență la locul solicitării. Medicii au încercat să-l resusciteze, zeci de minute, pe bărbat, însă fără rezultat.

Potrivit informațiilor PresaSM, mai multe persoane ar fi trecut pe lângă bărbatul căzut pe stradă, însă niciuna nu a intervenit. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morga Spitalului Județean Satu Mare. Autopsia va stabili cauzele care au dus la decesul bărbatului. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri