Un bărbat din Sibiu s-a dat drept polițist pentru a face rost de 10 lei

Data publicării:
insigna politiei
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat din Sibiu a fost arestat pentru 24 de ore după ce s-a dat drept polițist și a amenințat o femeie pe stradă, căreia i-a cerut mai apoi 10 lei.

Polițiștii sibieni au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat penal pentru tâlhărie calificată, anunță IPJ Sibiu.

Duminică, în jurul orei 22:15, o femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla pe un bulevard din Sibiu a fost abordată de un bărbat necunoscut care a amenințat-o și sub pretextul că este polițist i-a cerut 10 lei. Femeia i-a oferit 27 lei.

,,În baza descrierii oferite de către partea vătămată și urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din sistemul de ordine și siguranță publică au depistat și condus la sediu persoană suspectată de săvârșirea acestei fapte.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sibiu au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat în cursul zilei instanței competente cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate”, a transmis IPJ Sibiu, într-un comuncat de presă.

În urmă cu câteva zile, un tânăr de 23 de ani a fost arestat după ce a furat o autospecială de poliție și, pretinzând că este agent rutier, deşi era îmbrăcat în civil, a început să oprească alți șoferi în trafic.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri