Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de un adolescent pe un câmp din Bragadiru. Imaginile în care plânge au ajuns și la polițiști

Data actualizării: Data publicării:
copil batut pe camp
După ce filmarea în care copilul este bătut de un adolescent a ajuns în mediul online, polițiștii s-au autosesizat. Sursa foto: colaj Facebook / Gigel Marafet Adv

Un copil de aproximativ 11 ani a fost bătut pe un câmp din Bragadiru. Și, în timp ce agresorul lui lovea întruna, cu pumnii și picioarele, alți doi tineri filmau întreaga scenă. Imaginile publicate apoi de tineri pe rețelele sociale au ajuns și la polițiști, care au identificat atât victima, cât și agresorul și fac cercetări în acest caz, scrie News.ro.

ACTUALIZARE 23:08 Un adolescent de 15 ani din Bragaridu, care a fost filmat în timp ce agresa un copil de 10-11 ani pe un teren viran a fost reţinut pentru 24 de ore. El este anchetat pentru lovire sau alte violenţe.

Poliţia Ilfov a anunţat, miercuri seară, reţinerea adolescentului filmat în timp ce agresează un copil, pe un teren viran din Bragadiru.

„În urma probatorului administrat, poliţiştii oraşului Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii sesizate”, a transmis Poliţia Ilfov.

Adolescentul care are 15 ani împliniţi, este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

„În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale”, a mai transmis sursa citată.

Șrirea inițială:

Totul s-a întâmplat pe un câmp din Bragadiru, lângă București, iar filmarea a fost publicată pe rețelele sociale cu mesajul "Cine se pune cu noi, aşa le fac". Vă avertizăm! Urmează informații cu puternic impact emoțional! 

În secvențele filmate de martori se vede cum copilul e dus cu forța pe câmp. Acolo adolescentul începe să-l lovească, iar în urma loviturilor primite, puștiul cade la pământ. Deși plânge, țipă și imploră să fie lăsat în pace, adolescentul continuă să îl lovească cu pumnii și picioarele, ba chiar îl calcă și pe cap.

După ce filmarea a ajuns în mediul online, polițiștii au demarat o anchetă.

„La data de 17 mai 2023, orele 15:30, poliţiştii oraşului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cadrul activităţilor procedurale desfăşurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliţiei oraşului Bragadiru”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

Ulterior, polițiștii orașului Bragadiru l-au identificat și pe adolescent, pe care îl cercetează acum pentru lovire sau alte violențe.

„Tot în cadrul activităţilor specifice, poliţiştii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză”, a mai transmis Poliţia Ilfov.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri