Un copil de 14 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren din Gara Focșani să facă poze. Are arsuri pe 60% din corp

Data actualizării: Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un copil de 14 ani s-a electrocutat, vineri după-amiază, în Gara Focşani, după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă din Gara Focșani să facă poze. A fost preluat de o ambulanţă a SAJ Vrancea cu arsuri de gradele II şi III. Un alt copil, de 15 ani, care a făcut atac de panică, a fost preluat de un echipaj SMURD. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul, scrie News.ro. 

ACTUALIZARE Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Agerpres, adolescentul ar fi încercat să se urce pe un tren din Gara Focşani pentru a face poze selfie cu telefonul mobil, moment în care a fost electrocutat şi aruncat de pe tren.

Știrea inițială

„Din informaţiile transmise în Dispeceratul CFR, pot confirma faptul că, astăzi în jurul orei 15.50, un copil a fost electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren aflat în staţionare la linia 4”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Conform IPJ Vrancea, vineri după-amiază, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în Gara Focşani, un copil de 14 ani s-a electrocutat pe linia de cale ferată. Copilul electrocutat a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului.

Un alt adolescent, în stare de şoc, a fost preluat de SMURD.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare se află la locul incidentului, urmând a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Potrivit ISU Vrancea, primele informaţii arătau că doi copii s-au electrocutat în Gara Focşani.

La fața locului au intervenit 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 1 autospecială de intervenţie şi 1 ambulanţă SMURD.

Conform sursei citate, cele două victime sunt conştiente, fiind vorba despre un copil de 14 ani, electrocutat, cu arsuri gradele II-III, preluat de SAJ, şi de un alt copil, de 15 ani, cu atac de panică, preluat de SMURD.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri