Un elev din Cluj a ajuns la spital, după ce a consumat nicotină la plic şi o băutură energizantă şi i s-a făcut rău

Data actualizării: Data publicării:
gard de protectie la scoala
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un elev de 15 ani din județul Cluj a ajuns, miercuri, la spital după ce i s-a făcut rău la școală. Adolescentul le-a spus medicilor că a consumat nicotină la plic și o băutură energizantă. Analizele făcute la spital au confirmat prezența nicotinei în sânge, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc miercuri, într-o școală din Apahida, județul Cluj. Un profesor a dat alerta.

"La data de 28 februarie 2024., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, aflaţi într-o unitate de învăţământ din localitatea Apahida au fost anunţaţi de către un cadru didactic despre faptul că un elev al şcolii acuză stări de rău. Elevul, care a menţionat că a consumat nicotină şi o băutură energizată a fost preluat ulterior de un echipaj medical şi transportat la spital în vederea efectuării investigaţiilor medicale de specialitate” au anunțat, joi, reprezentanții IPJ Cluj.

Băiatul, scrie sursa citată, are 15 ani și consumase nicotină cumpărată sub formă de pliculeţe. Astfel de produse se găsesc la internet.

Analizele de sânge făcute la spital au confirmat, de altfel, prezenţa nicotinei în organismul adolescentului, nu şi a drogurilor sau a substanţelor etnobotanice.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri