Un liceu din Alba a fost evacuat, după ce a fost găsit un posibil proiectil în clădire

Data actualizării: Data publicării:
liceu
Foto: captură video

Elevii şi cadrele didactice de la un liceu din comuna Jidvei au fost evacuaţi joi după ce a fost descoperit un posibil proiectil într-unul din corpurile de clădire ale unităţii, în care se efectuează lucrări de renovare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

"În cadrul unor lucrări de renovare într-un corp de clădire la Liceul Tehnologic din comuna Jidvei a fost găsit de muncitori un posibil proiectil. La momentul identificării posibilului proiectil, în şcoală se aflau 21 cadre didactice, 6 personal auxiliar, 131 elevi şi 18 muncitori. Toate persoanele prezente la şcoală se aflau într-un alt corp de clădire faţă de cel unde a fost identificat posibilul proiectil", a transmis ISU Alba.

Din motive de siguranţă s-a procedat la suspendarea imediată a cursurilor şi evacuarea tuturor persoanelor din toate corpurile din clădire de către poliţişti, urmând ca aceştia să asigure zona până la sosirea forţelor de intervenţie din cadrul ISU Alba.

Pentru asanarea posibilului proiectil neexplodat se deplasează o echipa pirotehnică (un ofiţer şi doi subofiţeri), cu o autospecială pirotehnică.

"Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii", a precizat ISU Alba.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri