Foto Un șofer din Cluj a fost prins de radar cu 208 km/oră pe A1, în județul Sibiu. Un altul, din Alba, cu 205 km/oră. Ce amenzi au primit

Data publicării:
soferi amendati viteza a1
Sursa foto: IPJ Sibiu

Doi șoferi care au avut, în weekend, drum prin județul Sibiu au rămas pietoni pentru 4 luni, după ce au fost prinși gonind pe A1, tronsonul Sibiu-Sebeș, cu peste 200 km/oră. Dacă în primul caz, viteza indicată de aparatul radar a fost de 208 km/oră, în al doilea caz șoferul avea 205 km/oră, dar pentru că nu purta nici centura de siguranță și nu avea nici actele la el, bărbatul a primit o amendă de aproape 3 ori mai mare decât primul șofer, scrie Turnul Sfatului.

Primul șofer sancționat de polițiștii din Sibiu are 44 de ani și este din județul Cluj. Duminică circula pe autostrada Sibiu-Sebeș, când, în zona localității Sebeș, a fost prins de aparatul radar cu 208 km/oră. Pentru că limita admisă pe acel tronson de drum este de 130 km/oră, șoferul a fost amendat și lăsat și fără permis pentru următoatele 4 luni.

viteza 208 km ora
Sursa foto: IPJ Sibiu

"Clujeanul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 652 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Exact o oră mai târziu, în același punct de pe Autostrada A1, dispozitivul radar a surprins un alt șofer care rula cu 205 km/oră.

viteza 205 km ora
Sursa foto: IPJ Sibiu

"Întrucât bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, nu purta centura de siguranță și nici nu avea asupra sa actul de identitate și permisul de conducere, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.740 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile", a transmis IPJ Sibiu pentru sursa citată.

În urma controalelor de pe A1, 76 de șoferi au fost trași pe dreapta de polițiști. În doar 5 ore au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.000 de lei și au fost reținute, în total, 8 permise de conducere.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri