Un tânăr din Bihor s-a ales cu 6 dosare penale după ce a fost tras pe dreapta, în miezul nopții, de polițiști. A fost reținut pe loc

Data publicării:
maine pe masina politia pe fundal
Guliver/Getty Images

Un tânăr din Bihor a reușit o "performanță" greu de egalat: s-a ales cu 6 dosare penale în doar câteva minute. Bărbatul se afla la volanul unei mașini radiate, cu numere false și transporta arbori tăiați ilegal. În plus, scrie Bihoreanul, nu avea nici permis de conducere și era și beat. Pentru cele 6 fapte penale, individul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Ineu, din județul Bihor. Bărbatul de 28 de ani se afla la volanul unei mașini când a fost tras pe dreapta de polițiști.

"Conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că prezenta o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

În urma verificărilor, agenții de poliție au descoperit că autoturismul fusese radiat din circulație, iar numărul de înmatriculare de pe mașină fusese atribuit unui alt autoturism. În plus, bărbatul transporta lemne, pentru care nu a putut prezenta documente.

"Polițiștii îl bănuiesc pe bărbatul de 28 de ani că, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 23:00, ar fi tăiat și sustras patru arbori de esență cer, de pe pășunea satului Botean", transmit polițiștii.

Tânărul este cercetat acum pentru şase infracţiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența alcoolului, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals, tăierea fără drept de arbori și furtul de arbori.

"În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 28 de ani pentru 24 de ore", a declarat IPJ Bihor pentru sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Ineu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri