Zborul Sibiu - Memmingen (Munchen), escală forțată la Budapesta, după ce motorul a fost avariat de o pasăre. "Ne-am speriat!"

Data actualizării: Data publicării:
o femeie il strange de mana pe un barbat in avion
Cu toate că sperietura a fost una mare, pasagerii și-au păstrat calmul. Credit foto: Guliver/Getty Images

Zbor cu peripeții, miercuri dimineața, pentru pasagerii care urmau să ajungă de la Sibiu la Memmingen (München). La scurt timp după decolare, aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență la Budapesta, după ce o pasăre ar fi avariat motorul avionului. "S-a aprins o flamă și ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Ne-am speriat!", a declarat, pentru Ora de Sibiu, unul dintre pasagerii aeronavei.

Cursa Sibiu - Memmingen (München), era programată pentru 07:30. La scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Intenațional Sibiu, pilotul a fost nevoit să ceară aterizarea de urgență, după ce și-a dat seama că avionul are probleme tehnice. 

"La decolare o pasăre a intrat la motorul aeronavei, fapt care a condus la aterizarea forțată a aeronavei pe aeroportul din Budapesta. Pasărea sau păsările au lovit motorul din partea stângă, unde s-a aprins o flamă și ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Ne-am speriat! (...) Au venit să verifice aeronava pentru a vedea dacă se poate continua zborul cu același avion, însă au ajuns la concluzia că nu este posibil. Au spus că va dura 3-4 ore pentru ca problema să fie rezolvată”, a declarat Claudia, unul dintre pasagerii aeronavei, pentru sursa citată.

Pasagerii, printre care și mai mulți copii, au fost nevoiți să aștepte ore întregi pentru a ajunge la destinația inițiala.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri