ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Unu din trei români e dispus să emigreze

Every Day Life In Romania As EU Members Mull Schengen Inclusion

Un sfert dintre români se împrumută pentru a-şi plăti facturile curente, iar circa o treime (32%) dintre conaţionali afirmă că este dispusă să emigreze din cauza situaţiei financiare din ţară, arată...

Elon Musk: Tesla a fost la un pas de faliment anul acesta

elon musk

Elon Musk a dezvăluit că Tesla, companie pe care o conduce din poziția de CEO, a fost la mai puțin de 10 săptămâni de faliment, în timpul producției sedanului Model 3, ultima mașină electrică lansată...

Până când puteți vizita Catedrala Mântuirii Neamului

coada la catedrala

Catedrala Mântuirii Neamului, sfinţită duminică, e în continuare centrul atenţiei credincioşilor din întrega ţară. Sute de enoriaşi stau la coadă pentru a se închina şi a vizita edificiul monumental.

VIDEO. Tragedie evitată la un mall din București

accident-mall-baneasa 1

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere în zona mall-ului Băneasa. Un şofer a scăpat de sub control un bolid cu mulţi cai putere şi a intrat în plin în zona pietonală a mall-ului.