Soția edilului din Târgu Jiu folosește mașina primăriei

Data publicării:
masina primarie

Situaţie paradoxală la Târgu Jiu. Primarul interimar al oraşului trebuie să îl cerceteze pe şoferul instituţiei, după ce tot el a fost cel care l-a trimis pe bărbat să-i ducă soţia la serviciu cu maşina. Totul a ieşit la iveală după ce un localnic a filmat-o pe femeie cum se urcă în autoturismul Primăriei şi a postat imaginile pe un site de socializare. Edilul recunoaşte că l-a rugat pe şoferul Primăriei să o ducă pe soţia sa la muncă, însă nu cu maşina instituţiei, ci cu cea personală.

În imaginile surprinse de un localnic, se observă cum soţia primarului interimar din Târgu Jiu se urcă pe bancheta din spate a autoturismului, iar apoi şoferul edilului porneşte maşina Primăriei şi pleacă către locul de muncă al femeii.

Aceasta este maşina care apare în filmuleţele de pe reţeaua de socializare. Rezultă din ele că şoferul primăriei a luat-o de acasă pe soţia primarului şi a dus-o la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu, acolo unde aceasta este economistă”, afirmă Carla Tănasie, reporter Digi24.

Edilul recunoaşte că a apelat la şoferul de la Primărie, dar nicidecum la maşina instituţiei.

L-am sunat, l-am rugat să o ducă pe soţia mea într-un anumit loc, pentru că se grăbea. L-am rugat să mearga cu maşina personală”, spune Aurel Popescu, primar interimar Târgu Jiu .

Ipoteza este susţinută şi de purtătorul de cuvânt al Primăriei.

„Am aflat că a fost rugat ca înainte de începerea programului cu maşina personală să facă o deplasare în interes privat. Nu ştiu din ce motiv nu i-a pornit autoturismul, a avut probleme cu acesta şi din proprie iniţiativă a decis să folosească autoturismul de serviciu”, spune Loredana Covei, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Edilul este pus acum în situaţia să îl cerceteze pe propriul şofer, pe care tot el l-a trimis să-i ducă soţia la serviciu.

Am să văd şi eu imaginile, am să vad şi eu care este punctul lui de vedere, după care voi lua o decizie în consecinţă”, spune Aurel Popescu, primar interimar Târgu Jiu .

Localnicii critică gestul edilului.

Săptămâna viitoare, primarul va decide ce măsuri va lua în cazul şoferului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri