Mesajul lui Barack Obama, după încheierea mandatului

Data publicării:
President Obama Speaks On The Economy In The Brady Press Briefing Room
WASHINGTON, DC - MAY 06: U.S. President Barack Obama delivers remarks on the U.S economy from the briefing room of the White House May 6, 2016 in Washington, DC. The U.S. economy added 160,000 new jobs in April and unemployment remained at 5%. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

Barack Obama a părăsit Washington-ul la bordul unui elicopter. Însoţit de soţia sa, fostul lider de la Casa Albă s-a îmbarcat apoi într-un avion, cu destinaţia California. Nu înainte, însă, de a rosti un ultim discurs, în care le-a mulţumit americanilor pentru cei opt ani în care i-a condus.

Eu şi Michelle am fost imaginea, uneori vocea de la televizor şi de la microfon, dar n-a fost niciodată vorba despre noi, a fost vorba întotdeauna despre voi. Suntem mai mult decât mândri de voi, eu nu aş putea fi mai mândru de voi, a fost privilegiul vieţii mele şi de-abia aşteptăm să continuăm călătoria alături de voi. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulţumesc tuturor! Da, am reuşit! Da, putem!”, a spus el.

Cu toţii aţi venit, cei din orăşele şi din metropole, o mulţime de tineri care au decis să creadă. Aţi reuşit să dărâmaţi uşi şi să vorbiţi cu părinţii voştri, care nici nu ştiau cum să pronunţe numele Barack Obama. Toate lucrurile extraordinare care s-au întâmplat în ultimii zece ani, ele s-au întâmplat doar datorită vouă. Nu punem punct, aceasta este doar o virgulă în istoria continuă a Americii”, a adăugat fostul președinte american..

Barack și Michelle Obama au plecat într-o scurtă vacanţă în Palm Springs, după finalizarea ceremonieri de învestire a lui Donald Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri